​Τον άνθρωπό του παραδέχεται ότι έχει βρει ο Κωνσταντίνος Λάγκος ή αλλιώς «Σταύρος» από το «Κλεμμένα Όνειρα».

Ο 33χρονος ηθοποιός δεν έκρυψε πως έχει σχέση πολλά χρόνια και είναι έτοιμος να περάσει στο επόμενο στάδιο:

«Είμαι σε σχέση πολλά χρόνια. Νομίζω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. ��άνουμε σχέδια γάμου. Δεν ξέρω πότε θα συμβούν όλα αυτά, αλλά θα δούμε».

Ωστόσο δεν έκρυψε πως είναι… διστακτικός ως προς την πρόταση γάμου, μιας και ζήτησε στο παρελθόν από την τωρινή του σύντροφο να τον παντρευτεί, αλλά εκείνη του έριξε χυλόπιτα!

«Μου είπε “περίμενε λίγο να δούμε!” Δεν έπεσα και στο γόνατο με δαχτυλίδι βέβαια. Μπορεί να θεώρησε ότι δεν το είπα στα σοβαρά».

Η σύντροφός του είναι ζωγράφος-γραφίστρια και ασχολείται με την digital art, και όπως λέει ο Κωνσταντίνος Λάγκος, η σχέση τους έχει κρατήσει τόσα χρόνια, επειδή «έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, έχουμε δέσει καλά, και περνάμε πολύ όμορφα μαζί ακόμα και μετά από τόσο καιρό».

0091_KONSTANTINOS_LAGOS_342013.jpg
Μάλιστα επόμενος στόχος τους είναι να κάνουν παιδιά:

«Δεν είναι καθόλου μακρινό. Θα το θέλαμε πάρα πολύ. Ίσως πρέπει να σταθεροποιηθούμε πρώτα μόνο».

Άλλωστε όπως είπε ο ηθοποιός, τα λεφτά που έπαιρνε εδώ και τρία χρόνια από τα «Κλεμμένα Όνειρα», δεν του έφτασαν για να κάνει κομπόδεμα:

«Θα πιω λίγο νεράκι! Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δυστυχώς» απάντησε και ξεροκατάπιε.

Όσο για το αν θα συνεχιστούν του χρόνου τα «Κλεμμένα Όνειρα»;

Παρόλο που ο σκηνοθέτης τους Δημήτρης Αρβανίτης είπε πως είναι σίγουρο, ο Κωνσταντίνος Λαγκός απάντησε πως «δεν είναι απόλυτα σίγουρο! Τουλάχιστον απ΄ότι ξέρω εγώ».

Να υπενθυμίσουμε πάντως, πως ο Κωνσταντίνος Λαγκός στο παρελθόν έχει ομολογήσει πως η σύντροφός του τον έχει απατήσει, αλλά παρέμειναν μαζί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.