​Η Κάμερον Ντίαζ το έχει δηλώσει. Δεν κοιτάζει την εμφάνιση στον άνδρα και μας το απέδειξε περίτρανα με την επιλογή του νέου της συντρόφου.

diaz1.jpg

Διότι η 41χρονη ηθοποιός είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ζευγάρι με τον τραγουδιστή των Good Charlotte, Μπέντζι Μάντεν.

diaz2.jpg

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε το Σάββατο, την ώρα που η Κάμερον τον πήγαινε στο ξενοδοχείο του στο Μπέβερλι Χιλς και αμέσως άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες για νέο έρωτα στην πόλη.

Νωρίτερα μάλιστα οι δυο τους είχαν πάει μαζί στο γυμναστήριο, ενώ αφού η ηθοποιός άφησε τον Μπέντζι στο ξενοδοχείο, πήγε σούπερ μάρκετ για να αγοράσει φρούτα και λαχανικά.

diaz3.jpg

«Η Κάμερον τον συμπαθεί πολύ και γενικά της αρέσουν τα κακά αγόρια. Αλλά ο Μπέντζι είναι πολύ καλό παιδί. Περνάνε πολύ όμορφα μαζί και προσπαθούν να μην βιαστούν με τη σχέση τους», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον τη�� ηθοποιού.

diaz4.jpg

Η ίδια πάντως σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει ότι δεν ψάχνει μετά μανίας για έναν σύντροφο και πως αν είναι να’ ρθει, θε να΄ρθει, αλλιώς θα προσπεράσει.