​Μπορεί η μέλλουσα πεθερά της Αγγελικής Ηλιάδη να μην είχε μιλήσει με τα πιο κολακευτικά λόγια για την αγαπημένη του γιου της, όταν έμαθε ότι τα παιδιά της ετοιμάζουν εγγονάκι, όμως τώρα όπως όλα δείχνουν ο πάγος έλιωσε και τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει. Ο λόγος; Μα φυσικά το όνομα που θα πάρει ο Γκέντσογλου Junior.

Σάββας και Αγγελική αποφάσισαν να βαφτίσουν τον γιο τους Βασίλη, όπως λένε και τους δύο παππούδες του, θέλοντας έτσι να ρίξουν γέφυρες μεταξύ των δύο οικογενειών.

«Το κλίμα ήταν τεταμένο και από τις δύο πλευρές εξαιτίας αντιρρήσεων που υπήρχαν λόγω της διαφοράς ηλικίας με τον Σάββα και θελήσαμε να πάψουν οι εντάσεις για να υποδεχθούμε το παιδί σε ένα κλίμα υγιές και με θαλπωρή. Σ’ αυτό μας βοήθησε πολύ και το ότι ακούν και οι δύο παππούδες στο ίδιο όνομα», είπε η Αγγελική.

Με το που άκουσαν οι συμπέθεροι ότι θα ακουστεί το όνομά τους άφησαν κατά μέρος εγωισμούς και πείσματα και πλέον ανυπομονούν όλοι για τον ερχομό του παιδιού.

Η Αγγελική έχει ήδη μπει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και αυτό που θέλει είναι ηρεμία. Μάλιστα γι’ αυτό το λόγο το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να μετακομίσει σε άλλο σπίτι για να αποφύγει το στενό μαρκάρισμα των παπαράτσι.

Πλέον την διεύθυνσή τους την γνωρίζουν ελάχιστα άτομα, δηλαδή η οικογένειά τους και πολύ στενοί φίλοι.

Παράλληλα με τις ετοιμασίες για την υποδοχή του μωρού, ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια προετοιμάζονται και για τον πολιτικό γάμο που θα γίνει σε δημαρχείο των νοτίων προαστίων πριν από τη γέννηση του μωρού και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα μετά οι δυο τους θα κάνουν και μια μικρή εξόρμηση σε νησάκι των Κυκλάδων, χωρίς όμως να πουν σε ποιο για να αποφύγουν τους παπαράτσι.