​Στον χώρο όπου έχασε έναν από τους αγαπημένους της ανθρώπους και, μάλιστα, λίγο πριν από συναυλία της, θέλουν οι πληροφορίες να επιστρέφει για να τραγουδήσει η Άννα Βίσση!

Όπως αποκλειστικά έμαθε το star.gr, η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μια ��ανάσα» πριν την οριστικοποίηση της συναυλίας της με τον Αντώνη Ρέμο στο στάδιο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, εκεί όπου το 2009 είχε θανατηφόρο ατύχημα ο παραγωγός και στενός φίλος της, Γκρεγκ Λαντάνι!

Ήταν 25 Σεπτεμβρίου του 2009, όταν ο Λαντάνι χτύπησε σοβαρά στο εν λόγω στάδιο, πέφτοντας στο κενό από ύψος 4 μέτρων, λίγο πριν την συναυλία της τραγουδίστριας. Οι πάντες «πάγωσαν»! Ο 57χρονος, με ρήξη πνεύμονα και πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λευκωσίας, ενώ η οικογένειά του αποφάσισε να χαρίσει τα όργανά του όταν διαπιστώθηκε ότι είναι κλινικά νεκρός, τέσσερις μέρες μετά το ατύχημα.

Ο θάνατος του Λαντάνι ήταν μεγάλο σοκ για την Άννα, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια σε συνεντεύξεις της. Μάλιστα, στη μνήμη του έχει αφιερωθεί το video clip της επιτυχίας της «Από Μακριά Κι Αγαπημένοι»!

Πέντε χρόνια μετά και ενώ στο στάδιο δεν έχει γίνει άλλη συναυλία, οι πληροφορίες του star.gr θέλουν την Άννα να επιστρέφει κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα στο «ΓΣΠ», εντός του προσεχούς Σεπτέμβρη και μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, μεταφέροντας στην Κύπρο την επιτυχημένη καλλιτεχνική τους συνύπαρξη, που απολαύσαμε στο «Pantheon».

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου