​«Μετά τα 40 πρέπει ν’ αγαπήσεις τον εαυτό σου», υποστηρίζει η Κατερίνα Λέχου και φωτογραφίζεται με… τον εαυτό της όπως θα είναι σε 30 χρόνια από σήμερα, ενώ αποκαλύπτει αν έχει κάνει πλαστική!

Η γνωστή ηθοποιός «μεταμορφώθηκε» για τις ανάγκες της φωτογράφησης και μίλησε για τα μυστικά της ομορφιάς της και την σχέση της με τον χρόνο.

lexou1.jpg

«Γενικά για μένα ομορφιά σημαίνει καθαριότητα, ουσιαστική καθαριότητα και ενυδάτωση του δέρματος. Ειδικά αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, μπορείς ν’ αξιοποιήσεις τα προϊόντα που μας δίνει η ελληνική γη. Για παράδειγμα, το ελαιόλαδο είναι ένα πολύ θρεπτικό προϊόν για τα μαλλιά», λέει η Κατερίνα.

lexou2.jpg

Μιλώντας για τον χρόνο που περνάει, η ηθοποιός αναφέρει: «όσο μεγαλώνω δεν ομορφαίνω, όσο μεγαλώνω γερνάω… Το θέμα είναι ότι τα πράγματα μαθαίνουμε να τ’ αγαπάμε! Η φύση τα έχει φτιάξει όλα με πολύ σοφία και αν το καταλάβουμε θα νιώθουμε όλοι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μας. Δηλαδή, μπορεί όσο μεγαλώνουμε να χάνουμε την φρεσκάδα μας και την νεανικότητά μας, αλλά έχουμε κερδίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ξέρουμε τι θέλουμε, πως είμαστε, εξοικειωνόμαστε με την εικόνα μας. Καμία φορά ακόμα και όταν είσαι 20 μπορεί να μην νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου, όταν όμως περνάς τα 40 πρέπει ν’ αγαπήσεις τον εαυτό σου».

«Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει και καθαρισμούς και λεμφικά μασάζ και θεραπείες για πρόσωπο μ’ έναν τρόπο επαγγελματικό. Γενικότερα μιλώντας, θεωρώ ότι, ό,τι κάνει μια γυναίκα για να περιποιείται τον εαυτό της και να νιώθει αυτή καλά και όμορφη είναι θεμιτό. Ακόμα και αισθητικές επεμβάσεις, αλλά όχι όμως, στον ακραίο βαθμό τους. Άλλωστε, έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ οι μέθοδοι τα τελευταία χρόνια που υπάρχουν θεραπείες που δεν απαιτούν καν νυστέρι», συνεχίζει η Κατερίνα, συμπληρώνοντας ότι στο τέλος όλοι θα γεράσουμε!

lexou3.jpg