​Την λανθασμένη πληροφορία που μετέδωσε στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας, ότι ο Ηλίας Κρασσάς έκανε πρόταση γάμου στην Βίκυ Καγιά περιέγραψε ο παρουσιαστής.

«Προφανώς ήταν φάουλ μου γιατί ήταν λάθος η πληροφόρησή μου. Με τον Ηλία κάναμε μπάνιο μαζί στη Βουλιαγμένη, κάνουμε και λίγο παρέα…κτλ. Έχουμε ένα κοινό γνωστό, ο οποίος μου είπε με χαρά ότι ο Ηλίας παντρεύεται. Αυτός μου το μετέφερε ότι πάει πολύ καλά η σχέση σας. Εγώ το εξέλαβα ότι έχει γίνει πρόταση και βγήκα και το είπα με χαρά».

«Εντάξει ένα θεματάκι δημιουργήθηκε…» είπε η Βίκυ Καγιά η οποία στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Διατηρούσαμε μια φιλική σχέση στην αρχή. Δουλεύαμε μαζί και σχεδιάζαμε μια πολύ ωραία έκδοση για την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων… Με πλησίασε για να είμαι το πρόσωπο της καμπάνιας και βγαίναμε στα ραντεβού με τις ομάδες και κάποιες φορές μόνοι μας. Σχεδιάζαμε βήμα βήμα πως θα είναι αυτή η έκδοση».

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά περιγράφει πως η φιλία έγινε σχέση λέγοντας: «Βγαίνοντας συχνά μαζί, συνειδητοποιήσαμε με τον καιρό ότι τελικά έχουμε πολλά κοινά στοιχεία κι έτσι έγινε…».