«Φόρτωσε» ο Χάρης Βαρθακούρης λίγες ώρες αφότου χαρακτήρισε την Τέτα Καμπουρέλη «άμουση» και «εντελώς άσχετη», με αφορμή την συνύπαρξή τους στο «Just The 2 Of Us»!

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «Ok!» και μετά από ερώτηση για την αποχώρηση από το show, ο Χάρης αναφέρει: «ας είμαστε ρεαλιστές. Αν δεν αποχωρούσαμε εκείνο το βράδυ, θα φεύγαμε το επόμενο ή το μεθεπόμενο. Μπορεί ��α είχαμε τηλεοπτικό ενδιαφέρον ως ζευγάρι, να «πουλούσαν» οι διαφορετικές προσωπικότητές μας, αλλά σίγουρα δεν παραμέναμε επειδή η Τέτα απέδιδε καλά τα τραγούδια. Στην τελική, πόσο πια να ψηφίσει; μπρίο, νάζι και χαριτωμενιά; Τουλάχιστον χαίρομαι που φύγαμε στην καλύτερη μας μέρα και όχι με κάποια εμφάνιση του τύπου: “ξεχάσαμε λόγια”, “χάσαμε βήματα” και με κράξιμο από την επιτροπή. Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά».

«Αν εννοείς να είχα για παρτενέρ μια έτοιμη τραγουδίστρια όπως, για παράδειγμα, τη Μυριέλλα, αντί για μία γυναίκα άμουση και εντελώς άσχετη με το αντικείμενο, εννοείται πως θα ήμουν ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και μία άσχετη, όπως είναι η Τέτα, θα μπορούσε να ήταν δασκάλα ενός παίκτη επιπέδου Μυριέλλας ή Μίνου», συνέχισε ο τραγουδιστής.

Οι εν λόγω δηλώσεις στάθηκαν αφορμή για επικριτικά δημοσιεύματα και σχόλια στο Ίντερνετ για τον Χάρη, ο οποίος, με μήνυμά του στα social media, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «για να κλείσω το θέμα: για να πας να ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ στο #J2US , υπό κανονικές συνθήκες, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να είσαι άμουσος και άσχετος με το αντικείμενο!».