Το ότι υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από το «The Voice» παραδέχεται η νικήτρια του show, Μαρία Έλενα Κυριάκου, ενώ εξομολογείται ότι επισκέφθηκε αρκετές φορές ψυχολόγο και πνευματικό, με αφορμή το διαζύγιό της!

«Πήγα σε ψυχολόγο και παιδοψυχολόγο, όπως συμβουλεύτηκα αρκετές φορές και τον πνευματικό μου, πριν καταλήξω οριστικά στο διαζύγιο, καθώς ήθελα να είμαι σίγουρη για την απόφασή μου. Όταν περνάς δυσκολίες, πρέπει να βρίσκεις τον άνθρωπο που θα σε βοηθήσει να αναπαύσεις την ψυχή σου. Μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα», δηλώνει η Μαρία Έλενα, συμπληρώνοντας ότι ουδέποτε έτυχε να περάσει κατάθλιψη.

Όπως αναφέρει η 29χρονη τραγουδίστρια, πέρασαν ακόμα και 25 μέρες που δεν είδε τα τρία της παιδιά λόγω των υποχρεώσεών της στο «The Voice»! «Κατά την διάρκεια των lives πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη να αποχωρήσω. Και αυτό γιατί δεν μπορούσα να ελέγξω πλέον το πρόγραμμά μου λόγω της συμμετοχής μου στο παιχνίδι. Μου έλειπαν πάρα πολύ τα παιδιά μου! Σκεφτόμουν “έτσι θα κυλήσει η ζωή μου από εδώ και στο εξής; Θα πρέπει να τα αποχωριστώ για να κάνω κάτι δικό μου;”. Ενώ δεν είμαι ενοχικός άνθρωπος, αισθάνθηκα τύψεις», προσθέτει.

«Έχω ήδη ξεκαθαρίσει σε όλους ότι προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου. Θέλω να έχω ένα συγκεκριμένο χρονικό πλάνο επαγγελματικών υποχρεώσεων για να τηρηθούν οι ισορροπίες», τονίζει η νικήτρια του «The Voice» και, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι ερωτευμένη αυτό τον καιρό και ότι δεν θα πει «όχι» αν έρθει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, συμπληρώνει: «δεν αποδέχομαι ταμπέλες τύπου “γυναίκα καριέρας χωρίς προσωπική ζωή”. Εγώ έχω ως πρότυπο την γυναίκα που ερωτεύεται, κάνει τα παιδιά της και, παράλληλα, μπορεί να δημιουργήσει τα πάντα. Έχω καταλάβει την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας!».