​Μεγάλη είναι η χάρη της Μιράντα Κερ, η οποία «έβαλε» δυο κολλητούς φίλους να πιαστούν στα χέρια για πάρτη της!

Για να είμαστε ακριβείς βέβαια, το μοντέλο δεν είχε άμεση ανάμειξη στον καυγά, αλλά… έμμεση.

mog1.jpg
��λέπετε, δημοσιεύματα τη θέλουν το τελευταίο διάστημα να διατηρεί δεσμό με τον μεγιστάνα Τζέιμς Πάκερ, ο οποίος παράτησε τη σύζυγό και τα παιδιά του για τα κάλλη της 31χρονης καλλονής.

Αυτά είδε και ο κολλητός του φίλος (και επίσης μεγιστάνας) Ντέιβιντ Γκίντζελ, με αποτέλεσμα να του ζητήσει το λόγο.

mog2.jpg
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντέιβιντ Γκίντζελ συνάντησε τον Τζέιμς Πάκερ έξω από το ��πίτι του στο Σίδνεϋ.

Κουβέντα στην κουβέντα, οι δυο πλουσιότεροι άντρες της Αυστραλίας, δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου, ρίχνοντας μπουνιές και κλωτσιές ο ένας στον άλλον.

mog3.jpg
Στη συνέχεια, έπεσαν κάτω και άρχισαν να κυλιούνται μανιασμένα στο δρόμο, τη στιγμή που οι κάμερες κατέγραφαν τα πάντα.

Χρειάστηκε να μπουν στη μέση οι σωματοφύλακες τους ώστε να τους χωρίσουν, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε και η αστυνομία, η οποία έριξε πρόστιμο 500 δολαρίων στον καθένα για «προσβλητική συμπεριφορά».

mog4.jpgmog5.jpg
Ο Γκιντζελ, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για τον καυγά, και συμφώνησε με την αστυνομία να βοηθήσει στις έρευνες για το περιστατικό.

Τα δημοσιεύματα πάντως λένε, πως ο Γκιντζελ ο οποίος εκτός από κολλητός ήταν και κουμπάρος του Πάκερ (τον είχε παντρέψει με την προηγούμενη σύζυγό του Λέικα ΜακΚίνον), δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει πως ο Πάκερ παράτησε τη γυναίκα του για χάρη της Μιράντα Κερ.

mog6.jpg
Η Λέιλα πάντως που έμαθε τα καθέκαστα, το πήρε στην πλάκα και μέσω Twitter, έκανε σύγκριση του καυγά με αυτόν της αδερφής της Beyonce με τον Jay Z!

mog7.jpg
Όσο για τους δυο κολλητούς; Περασμένα ξεχασμένα μωρέ, αφού τελικά τα βρήκαν και είπαν πως… λυπούνται και μετανιώνουν για τον καυγά, και πως θα παραμείνουν φίλοι.

now.jpgex.jpg

Ο,ΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ!!!