​Χωρισμένη σε δυο στρατόπεδα είναι η ελληνική showbiz για την Κοντσίτα.

Από τη μια είναι αυτοί που την επικροτούν και τους αρέσει, και από την άλλη, αυτοί που ούτε να τη βλέπουν δεν θέλουν.

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου πάντως, ψηφίζει δαγκωτό Κοντσίτα:

«Κοντσίτα θέα! Την λατρεύω. Δεν είχα δει τα τραγούδια. Τα είδα Σάββατο βράδυ. Με το που ξεκίνησε να τραγουδάει λέω αυτή θα νικήσει. Η εικόνα της δεν με σόκαρε. Μ΄αρέσει το διαφορετικό. Αυτή η κοπέλα όχι μόνο μπορεί να το υποστηρίξει αλλά είχε εκπληκτική φωνή και εξαιρετικό τραγούδι!»

Κοντσίτα_Βουρστ_Η_κούκλα_με-d8153da096dc3f6bf5a64374568187d8.jpg

Ο Stan από την άλλη, καθόλου δεν συμφωνεί και λέει:

«Είμαι πολύ open minded και παιδί που αντιπροσωπεύει μεγάλο μέρος της νεολαίας. Αλλά δεν μου άρεσε. Όταν βλέπεις ότι κερδίζουν κάποιοι που κάνουν τον διαγωνισμό καρναβάλι, καταλαβαίνεις αν είσαι σοβαρός καλλιτέχνης πως πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ σοβαρά τους λόγους που θέλεις να πας και να το κάνεις αυτό το πράγμ��. Μου βγάζει λίγο δεύτερο πολύ. Τρίτο! Ο πιο περίεργος κερδίζει. Αυτό δεν μου άρεσε. Δεν κέρδισε η μουσική αλλά το μούσι της κυρίας!»

conchita-wurst-570.jpg
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία την αποκάλεσε «ανδρογύναιο με μούσια κτλ. Για όνομα! Έλεος! Το τραγούδι μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά έκλεινα τα μάτια μου όταν την έβλεπα για να μην δω το άσχημο θέαμα που παραπέμπει αλλού και μπερδεύει τη νεολαία μας».

Ο Λάκης Γαβαλάς από την άλλη, δεκάρα δεν δίνει για την εμφάνισή της:

«Εγώ άκουσα ένα τραγούδι που με αντιπροσωπεύει. Αυτό πο�� συμβαίνει σε μένα τώρα. Ξαναγεννιέμαι σαν τον φοίνικα. Αυτό με συγκίνησε και χέστηκα για τα μούσια!»

Τέλος, ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος στο «ΟΛΑ», δήλωσε πως «ήταν φοβερό αυτό το οποίο κατάφερε και σκέφτηκε. Και ταλαντούχος και έξυπνος αυτός ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτή την περσόνα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.