​Το ότι η 20η θέση στην Eurovision ήταν έκπληξη και για τους ίδιους επεσήμαναν οι Freaky Fortune και ο Riskykidd, στις πρώτες τους δηλώσεις αφότου επέστρεψ��ν στην Ελλάδα!

«Το αποτέλεσμα προφανώς δεν μας ικανοποίησε. Περιμέναμε κάτι πολύ διαφορετικό. Φέτος ήταν δύσκολη χρονιά λόγω και των χωρών που έλειπαν», είπε ο Νικόλας από τους Freaky Fortune, ενώ οι εκπρόσωποί μας στον 59ο διαγωνισμό τραγουδιού επισήμαναν ότι περίμεναν κάτι καλύτερο αφού πήραν θετικές αντιδράσεις από τους δημοσιογράφους και τους fans όταν πήγαν στην Κοπεγχάγη.

Οι κριτικές επιτροπές, όπως φαίνεται από τα αναλυτικά αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την EBU, την έκαναν την «ζημιά» τους, ενώ αρνητικά λειτούργησε και η απουσία χωρών που παραδοσιακά στηρίζουν την Ελλάδα, όπως η Κύπρος, η Σερβία και η Βουλγαρία.

«Το αγαπήσαμε αυτό που κάναμε! Και το τραμπολίνο μας ενθουσίασε από την αρχή σαν ιδέα, γιατί στόχος μας ήταν να οπτικοποιήσουμε το “Rise Up”», σχολίασαν οι Freaky Fortune και ο Riskykidd για την εμφάνισή τους στον διαγωνισμό.

Όσο για τη νίκη της Αυστρίας;
Τα αγόρια μας δεν έκρυψαν ότι η Conchita Wurst έχει τρομερή φωνή, ενώ το show της επί σκηνής μπορεί να ήταν απλό, αλλά ήταν πολύ δυνατό!

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν Freaky Fortune & Riskykidd φτάνοντας στην Αθήνα