​Την καλλιτεχνική φλέβα της οικογένειας πήρε ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, που έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο και, για πρώτη φορά, τον είδαμε σε κοινή δημόσια εμφάνιση με την μητέρα του, Πωλίνα Γκιωνάκη!

Ο 28χρονος Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης είναι σκηνοθέτης, ενώ ασχολείται και με τον χώρο της διαφήμισης. Η μητέρα και ο εγγονός του θρυλικού ηθοποιού εμφανίστηκαν μαζί στο «Rex», για την προβολή της ταινίας του Δημήτρη Κολλάτου, με τον οποίο η Πωλίνα Γκιωνάκη διατηρεί σχέση εδώ και περίπου τρία χρόνια.

«Η συμβουλή που μου έδινε ήταν “κάνε ό,τι ��ουλειά θες, αρκεί να είσαι ο καλύτερος”… Μια ζωή, ακόμα και τώρα, με ρωτάνε “είσαι εγγονός του Γκιωνάκη;”, επειδή έχω και το επώνυμο της μητέρας μου και σε όλους κάνει εντύπωση. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι σε κάποιους έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση το όνομά μου αλλά και τη μεγάλη αγάπη που έχει ο κόσμος στον παππού μου, μέχρι την ημέρα που ο παππούς πέθανε και μέσα σε είκοσι δευτερόλεπτα το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα από φίλους, αγνώστους και γνωστούς, κανάλια και ραδιόφωνα», έχει δηλώσει ο Λευτέρης για τον παππού του, αποκαλύπτοντας πως τον είχε παροτρύνει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

6172_LEYTERIS_GIONAKIS_POLINA_GIONAKI_VANA_VOYRVOYLAKI_08052014 (547x800).jpg