Δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ζητάει ο Μύρωνας Στρατής από την Μαίρη Συνατσάκη, πολιορκώντας την διακριτικά!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε γνωστός πριν από περίπου ένα μήνα και ήρθε έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, κατά τα οποία οι δυό τους συγκατοικούσαν.

Λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, όπως λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ο Μύρωνας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μαίρη και της ζήτησε να τα πουν από κοντά, καθιστώντας σαφές ότι ενδιαφέρεται να τα ξαναβρούν.

«Η Μαίρη ξαφνιάστηκε στην αρχή και του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί του», συνεχίζει ο ίδιος άνθρωπος και προσθέτει: «ο Μύρωνας επέμεινε τόσο, όσο χρειαζόταν για να αποσπάσει την υπόσχεσή της ότι θα ξανασκεφτόταν ό,τι της πρότεινε και θα αποφάσιζε χωρίς καμία βιασύνη».

Η «πολιορκία» φαίνεται πως είχε κάποιο αποτέλεσμα, καθώς η παρουσιάστρια, που εμφανίζεται ανένδοτη στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, δείχνει να έχει ανάγκη την επικοινωνία μαζί του, έστω και μέσω τηλεφώνου, κατά διαστήματα. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες και παρά το ότι ήταν έξω με ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, ήταν επί τρεις ώρες «κολλημένη» στο κινητό της, ανταλλάσσοντας sms με τον Μύρωνα!

Αν και η Μαίρη δεν υπόσχεται πολλά για το μέλλον, φίλοι του πάλαι ποτέ ζευγαριού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το «κάστρο» να πέσει, θεωρώντας πως η αποκατάσταση της επικοινωνίας είναι ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της επανασύνδεσ��ς…