Για χάρη της… Conchita Wurst, της γνωστής ως «γυναίκα με το μούσι», που εκπροσωπεί την Αυστρία στην Eurovision, «φόρτωσε» η Άννα Βίσση!

Σε μήνυμά της στο Twitter, η δημοφιλής τραγουδίστρια τάχθηκε υπέρ της Conchita, γράφοντας «αν δεν είναι η Ελλάδα, θέλω Αυστρία και τη φίλη θέα Conchita !!! Καλή επιτυχία στα αγόρια μας ! Rise up guys ...!!».

«Είπαμε βρε Άννα μου να είμαστε προχώ, αλλά αυτό το παιδί είναι για λύπηση!», της απάντησε ένας follower και η τραγουδίστρια τον έβαλε στη θέση του: «κάτι που ’μαθα στη ζωή είναι πως δεν με παίρνει να "λυπάμαι" για κανενός τις επιλογές και ό,τι τον κάνει ευτυχισμένο». Μάλιστα, η Άννα έκανε retweet το μήνυμα ενός άλλου follower της, ο οποίος έγραψε πως είναι παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια με τον σύντροφό του.

Η Άννα δεν παρέλειψε να δικαιολογήσει την υποστήριξή της στην αυστριακή συμμετοχή, γράφοντας πως «ο λόγος που μ’ αρέσει η Conchita (όπως του αρέσει να λέγεται) είναι η φωνή, αυτό που βλέπω να νοιώθει όταν το λέει, αλλά και το ίδιο το τραγούδι», ενώ διαφώνησε με follower της που υποστήριξε πως η Conchita χρησιμοποιεί την εμφάνισή της για να πάρει ψήφους!

Για την... ιστορία, η «γυναίκα με το μούσι» γνωρίζει τι εστί Άννα Βίσση: το 2009, όταν η Conchita τραγουδούσε ως Tom, είχε ερμηνεύσει σε talent show το «Everything», το κομμάτι με το οποίο η Άννα εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision του 2006!

Δείτε στο βίντεο την Conchita να τραγουδά Άννα Βίσση...