Τον τελικό του «The Voice» περίμεναν ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης Κουνιέλης για να τσακωθούν, με μία φράση του Αντώνη να κάνει έξαλλο τον Μιχάλη και τον Γιώργο Λιάγκα να παρακολουθεί… αμέτοχος!

«Λέει ελληνικά τραγούδια μόνο, οπότε σίγουρα είναι το ελληνικό Voice!», είπε ο Αντώνης Ρέμος για τον παίκτη του Λευτέρη Κιντάτο και ακολούθησε χαμός.

Με δεδομένο ότι η φιναλίστ του Μιχάλη Κουινέλη, Αρετή Κοσμίδου, ουδέποτε τραγούδησε ελληνικό στίχο, ο coach πέρασε στην αντεπίθεση: «νομίζω ότι το έχουμε γυρίσει σε φτηνό λαϊκισμό και αυτό δεν είναι καθόλου καλό! Το μόνο πράγμα που έχω να πω είναι... ναι, ζήτω το λαϊκό τραγούδι, είναι υπέροχο το λαϊκό τραγούδι, αλλά μην ξεχνάμε ότι ζούμε στο 2014. Αυτό είναι ένα talent show και δεν θα μας φτιάξει το εθνικό φρόνημα ένα talent show. Αυτό πρέπει να το φτιαξουμε από μόνοι μας. Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση αυτό που έκανες. Δεν το περίμενα αυτό από σένα να ξέρεις»!

«Το πήγες πολύ μακριά. Πάρτο λίγο αλλιώς. Μην τρελαίνεσαι!», απάντησε ο Ρέμος, ενώ την σιωπή του Γιώργου Λιάγκα, που παρακολουθούσε απλά το… ξεκατίνιασμα των κριτών, διέκοψε η Δέσποινα Βανδή, που τάχθηκε κατά του Αντώνη Ρέμου, λέγοντας «δεν είναι κακό ένα παιδί να τραγουδάει και ελληνικά και αγγλικά Αντόνιο! Αντόνιο! Αιφνιδιάζομαι γιατί ξαφνικά βλέπω στον τελικό κάτι να υποβόσκει. Αντόνιο μη μιλάς»!

Δείτε στο βίντεο το επεισόδιο στον τελικό του «The Voice»