Ένα «περίεργο» μήνυμα έγραψε η Άσπα Τσίνα στο Facebook και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν συμβαίνει κάτι στην προσωπική της ζωή, αφού η τραγουδίστρια μιλά, μεταξύ άλλων, για μάσκες που πέφτουν και ιστορίες αγάπης που τελειώνουν!

«Λένε πολλοί: πίστευε και μη ερεύνα… Για να μην βρεθείς αντιμέτωπος ποτέ με την αλήθεια; Για να μην πονέσεις ;Ή μήπως για να συνεχίσεις να επιτρέπεις στους άλλους να σ' εκμεταλλεύονται και να σε περιγελούν λες και τους χρωστάς τίποτα;», γράφει η Άσπα στο Facebook.

Η ίδια δίνει την απάντηση στη συνέχεια του μηνύματός της: «ευτυχώς η τύχη σου λειτουργεί ακόμα… Κι έτσι έρχεται η στιγμή που συμπίπτει χρονικά με την άστοχη αμετροεπή κι αλαζονική συμπεριφορά του άλλου και…ουπς! Ξυπνάς. Αν και κάπως απότομα… Οι μάσκες πέφτουν κι οι μασκαράδες που περνιούνται πολλά χρόνια για ξύπνιοι (πατώντας στο συναίσθημά σου και εκμεταλλευόμενοι την δοτικότητα σου) μπαίνουν στη θέση τους: εκεί που τους αρμόζει, εκεί που τους αξίζει δλδ με γνώμονα τα αντικειμενικά κριτήρια και όχι υποκειμενικές διαπιστώσεις».

«Κάπως έτσι τελειώνουν κάτι ιστορίες "αγάπης" που αποδεικνύουν περίτρανα πως ο,τι σου φαίνεται να λάμπει, δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Κάπως έτσι καλείσαι να ανακαλύψεις την πραγματικά φωτεινή πλευρά της ζωής, περνώντας από όλα τα στάδια της θλίψης και του πόνου γιατί έτσι γίνεται πάντα, όσο δυνατός κι αν είσαι», συνεχίζει η Άσπα.

Το… «μυστήριο» συνεχίζεται, με την ίδια να αναφέρει: «κι αν η κατάσταση φαντάζει τραγωδία στα μάτια σου αρχικά, σιγά σιγά συνειδητοποιώντας τι σου συνέβη ακριβώς, επαναπροσδιορίζεις τη ζωή σου με όρους υγείας αφήνοντας τους “άρρωστους πίσω. Γιατί, όπως μου έλεγε πάντα μια πολύ καλή μου φίλη, πρέπει να καταλαβαίνουμε τι πραγματικά αξίζουμε ο καθένας».

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Ο νοών νοείτω…», καταλήγει το μήνυμα που βάζει σε σκέψεις.

Άραγε συμβαίνει κάτι στην προσωπική ζωή της Άσπας, που είναι παντρεμένη με τον μουσικό και συνθέτη Γιάννη Μπέη και μητέρα ενός παιδιού; Ο χρόνος θα δείξει…