​Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μας είναι άγνωστη αφού εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2011!

Γεννήθηκε στην Πάτρα και παρά το γεγονός ότι σπούδαζε στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και λίγο αργότερα Διοίκηση Επιχειρήσεων Μεσολογγίου, την καρδιά της έκλεψε το μόντελινγκ!

671629.jpg
Η πρώτη της δουλειά ήταν ως σερβιτόρα σε καφέ της Πάτρας και μετά τα καλλιστεία… κατέληξε σε διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana.

Iliana-Papageorgiou-Copy.jpeg
Πήγε από το Μιλάνο στο Παρίσι και από κει στη Νέα Υόρκη όπου... πλέον ζει μόνιμα!

meudhpsmaz4e80439bc6293.jpg
Αν και η ίδια είναι πολύ ευχαριστημένη με τη ζωή της εκεί, της λείπει η οικογένειά της, το ανιψάκι της που ακόμη δεν έχει δει. Ωστόσο, παρά την απόσταση διατηρεί σχέση με τον Γιάννη Καραβασάνη που ζει στον Βόλο.

ysoxxvpgoy4e463ebd53a01.jpg

Όσο για το αν η εντυπωσιακή της εμφάνιση προκαλεί «δυσκολία» στο άλλο φύλο, εκείνη απαντά: «Όντως, μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα η εμφάνισή μου, όχι όμως η αναγνωρισιμότητα, γιατί όταν είμαι άβαφτη...δεν με αναγνωρίζουν. Με την ομορφιά είχα ένα θέμα, αλλά οι άνδρες που έχουν αυτοπεποίθηση δεν "κολώνουν" πουθενά. Αντίθετα, όσοι έχουν ανασφάλειες, κολλάνε. Στην αντίπερα όχθη, πιστεύω πως, είτε είσαι όμορφη, είτε όχι, είτε είσαι έξυπνη, είτε όχι, σημασία έχει το μέσα μας. Και όποιος βλέπει αυτό και ενδιαφέρεται για αυτό, εκείνος είναι που αξίζει».