Σε… τρελά κέφια έδωσαν συνέντευξη Τύπου οι Freaky Fortune και ο Riskykidd μετά την πρόκρισή της Ελλάδας με το «Rise Up» στον τελικό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου.

AP4_4567.jpg
«Ήταν τέλειο!» ανέφερε ξετρελαμένος ο frontman του συγκροτήματος, Nίκος Ραπτάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Press Conference. Μάλιστα, πέρασε έ��α μήνυμα στους νέους της χώρας μας: «Θα θέλαμε οι νέοι στην Ελλάδα να ξεχνούν τα προβλήματά τους με το… χορό, με το να… ξεσηκωθούν!» είπε και πρόσθεσε: «Θέλουμε να κάνουμε ρεκόρ για το υψηλότερο άλμα στη Eurovision».

AP4_4454.jpg
Από την πλευρά του ο Carl Espen που εκπροσωπεί τη Νορβηγία με το «Silent Storm» ανέφερε: «Είμαι τόσο χαρούμενος και υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ» και πρόσθεσε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα τέτοια επιτυχία. Ήταν απλά μια τρελή ιδέα τον Αύγουστο του περασμένου έτους, και ξαφνικά είμαστε εδώ σε αυτό το δωμάτιο»

AP4_4446.jpg
Όσο για την περίφημη τραγουδίστρια με το μούσι από την Αυστρία; Καρδιοχτύπησε μέχρι να μάθει ότι περνάει στον τελικό της Eurovision: «Ξέσπασα σε δάκρυα. Είμαι πολύ ευγνώμων» δήλωσε η Conchita και μίλησε για την εκκεντρική εμφάνισή της:«Δεν θέλω να είμαι μια γυναίκα! Στο σπίτι είμαι ένα τεμπέλικο αγόρι. Δημιούργησα αυτό το χαρακτήρα για να αποδείξω ότι μπορείτε να πετύχετε ό, τι θέλετε. Εγώ ποτέ δεν θα ξυρίσω τα γένια μου».