​Για τις περιπέτειες με την υγεία της και τους γιατρούς που άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να κάνει παιδιά μίλησε η Ράνια Κωστάκη, τονίζοντας ότι θα ήθελε να υιοθετήσει εάν δε�� καταφέρει να γίνει μητέρα με τον βιολογικό τρόπο!

«Τώρα είμαι 34 χρονών. Από τα 20 μου υπήρξαν γιατροί που μου είπαν ότι μπορεί να μην κάνω παιδιά», εξομολογήθηκε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Τονίζοντας πως κάθε γυναίκα σε παρόμοια θέση δεν πρέπει να απογοητεύεται, ούτε να το βάζει κάτω, η Ράνια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα μέσω παρένθετης μητέρας, ή μέσω υιοθεσίας.

«Θα κάνω ό,τι απαιτείται αν δεν τα καταφέρω με τον φυσιολογικό τρόπο. Κι αν δεν τα καταφέρω και πάλι, με μεγάλη μου χαρά θα μπω στην διαδικασία να υιοθετήσω και ένα και δύο παιδιά», είπε η ραδιοφωνική παραγωγός, που, όπως έχει γράψει το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια με 32χρονο επιχειρηματία και παραδέχθηκε πως έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια!