​Έτοιμοι να χαρίσουν στην Ελλάδα μία θέση στον τελικό της 59ης Eurovision είναι οι Freaky Fortune και ο Riskykidd, στο πλευρό των οποίων στην Κοπεγχάγη βρίσκεται και η Τάμτα!

H ελληνική αποστολή ξεσήκωσε τους eurofans στο πάρτι που διοργάνωσε λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, όπου οι Freaky Fortune και ο Riskykidd τραγούδησαν, τόσο το «Rise Up», όσο κι άλλες επιτυχίες του διαγωνισμού, όπως τα «My Number One», «Fairytale» και «Euphoria». Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και η Τάμτα, που έσπευσε στη Δανία για να στηρίξει από κοντά τους καλούς της φίλους και διασκέδασε μαζί τους!

«Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά. Είναι τεράστια ευθύνη, αλλά και χαρά, να εκπροσωπούμε την χώρα μας», είπε ο Νικόλας των Freaky Fortune αποκλειστικά στην εκπομπή «Μελέτησέ Το» που βρίσκεται στην Κοπεγχάγη, ενώ ο Θεόφιλος επισήμανε πως «η συγκίνηση και η ανυπομονησία είναι τόσο μεγάλη, που δεν υπάρχει κούραση».

Από την πλευρά του, ο Riskykidd δεν έκρυψε πως είναι δύσκολο να τραγουδάς και ταυτόχρονα να κάνεις τραμπολίνο, προσθέτοντας πως για τον λόγο αυτό έκαναν εξάσκηση εδώ και δύο μήνες!

Όσο για τους αντιπάλους τους;
Αυστρία, Φινλανδία και Ισραήλ, είναι οι τρεις συμμετοχές που τους αρέσουν περισσότερο!

Το star.gr θα μεταδώσει και σήμερα όλα τα τεκταινόμενα στην Κοπεγχάγη – μείνετε συντονισμένοι!