​Για την κόντρα της με τον Τάκη Ζαχαράτο και τη φημολογούμενη αγωγή που υποτίθεται πως του έκανε απάντησε η Μιμή Ντενίση:

«Με τον Τάκη δεν είχαμε ποτέ καμία φοβερή κόντρα. Ήταν ψέμα αυτό που βγήκε στον Τύπο ότι του έκανα αγωγή, δεν του έκανα ποτέ. Είχα ενοχληθεί για κάτι που είχε πει για τον Σωτήρη Πολύζο τον οποίο θεωρώ οικογένεια μου. Ο Τάκης θεώρησε ότι έκανα παρέμβαση στο show, γιατί το ζήτησα προφορικά μέσω δικηγόρου μου να βγει από το show αυτό το κομμάτι! Τον αγαπώ είναι καλό παιδί ο Τάκης. Του έχω δανείσει κοστούμια μου για να με παίξει!»

6441_NTENISI_POLIZOS_1822014.jpg
Όσο για το ποιο θα είναι το μέλλον της σχέσης της με τον Σωτήρη Πολύζο; Δεν απέκλεισε ακόμα και το να ξαναπαντρευτούν:

«Ο Σωτήρης είναι μέρος της οικογένειας μου εδώ και πολλά χρόνια. Η σχέση μας ξεκινά από το 1994. Το που θα οδηγήσει κ��ι τι θα γίνει… αν θα έχουμε έναν περίεργο γάμο, ή αν θα ξαναπαντρευτούμε… δεν αποκλείω τίποτα! Ο Σωτήρης για μένα είναι στήριγμα».

Στο ίδιος μήκος κύματος και ο δημοσιογράφος, ο οποίος βγήκε με link στην εκπομπή και είπε πως:

«Η Μιμή με συγκίνησε με αυτά που είπε γιατί έτσι τα νιώθω κι εγώ. Είμαστε οικογένεια. Η σχέση μας ξεκινά 20 χρόνια πριν. Το διαζύγιο στην περίπτωση μας διέσωσε την ακεραιότητα της σχέσης και δεν πέρασε στη μιζέρια και στη φθορά! Το που θα οδηγήσει αυτό… κανείς δεν το ξέρει. Η σχέση αγάπης που έχουμε παραμένει διαρκώς ανοιχτή. Δεν είναι διακόπτης που ανοίγει και κλείνει. Δεν αποκλείεται να ξαναπαντρευτούμε αν μας τη βαρέσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.