​Μια ΣΠΑΝΙΑ συνέντευξη για τον Brad Pitt, για τα ΕΞΙ τους παιδιά και για την νεαρή της ηλικία όπου… «πειραματιζόταν», έδωσε η Angelina Jolie.

Η 38χρονη ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό «ELLE», μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα συναισθήματά της, λέγοντας πως ακόμα και σήμερα που είναι εννέα χρόνια ζευγάρι με τον Brad Pitt έχοντας αποκτήσει και δικά τους παιδιά, δεν μπορεί να το πιστέψει:

«Ποτέ δεν πίστευα πως θα κάνω παιδιά, πως θα ερωτευτώ, και πως θα συναντήσω τον κατάλληλο άνδρα. Έχοντας προέλθει από ένα σπίτι με διαζευγμένους γονείς, αποδέχεσαι πως μερικά πράγματα είναι απλά ένα παραμύθι, και έτσι δεν τα αναζητάς».

article-0-1DA55BC200000578-539_634x842.jpg
Παράλληλα, αναφερόμενη στη σχέση της με τον 50χρονο ηθοποιό, λέει πως αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο του 2012, και πως η σχέση τους χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται και δυναμώνει:

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε μια ιστορία. Και όταν έχεις μια ιστορία με κάποιον, είστε φίλοι σε ένα τόσο πραγματικό και βαθύ επίπεδο, που υπάρχει τόση άνεση και μια ευκολία, όπως επίσης και μια μεγάλη αγάπη, η οποία πηγάζει από τα όσα έχεις περάσει και ζήσει με τον άλλον».

article-0-1DA55BCF00000578-803_634x848.jpg
Στη συνέχεια, μιλώντας για τις «τρέλες» που έχει κάνει, όπως για παράδειγμα ότι κουβαλούσε το αίμα του πρώην συζύγου της Billy Bob Thornton, αλλά για το ότι είχε φιλήσει στο στόμα τον αδερφό της James Haven στο Κόκκινο Χαλί των Όσκαρ, απαντά:

«Όταν είσαι νέος και έχεις περιέργεια, θέλεις να είσαι ελεύθερος. Όταν λοιπόν αρχίσεις και νιώθεις πως κλείνεσαι μέσα σε ένα καλούπι θες να το σπάσεις. Μπορεί στους έξω να φαίνεται περίεργο ή να παρερμηνεύεται, αλλά είναι η προσπάθειά σου να μάθεις ποιος είσαι».

article-0-1DA55BD700000578-93_634x852.jpg
Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχτεί τη φοβία που είχε για το ότι δεν έχει ζήσει τη ζωή της στο έπακρο:

«Συνειδητοποίησα πολύ νέα, πως μια ζωή που δεν τη ζεις ολοκληρωτικά, δεν πειραματίζεσαι, φοβάσαι ή διστάζεις, ή ξέρεις πως υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις αλλά διστάζεις, είναι μια ζωή μίζερη, και ο μόνος τρόπος να νιώσεις πως είσαι στο σωστό δρόμο, είναι να είσαι αληθινός στον εαυτό σου, και αυτό ίσως μεταφράζεται με το να βγεις έξω από αυτό που λέμε ασφαλέ�� ή παραδοσιακό!»

ang4'.jpg
Τέλος, αποκάλυψε πως δεν θέλει τα παιδιά της να ασχοληθούν με την υποκριτική, και θα προτιμούσε να κάνουν κάτι άλλο στη ζωή τους.