Τρέξτε να ραφτείτε! Μετά από… χρόνια φημολογίας και αναμονής, η Angelina Jolie επιβεβαίωσε πως ετοιμάζουν γάμο με τον Brad Pitt και, μάλιστα, τον έχουν προγραμματίσει!

«Ναι, θα παντρευτούμε, είναι προγραμματισμένο! Είμαστε ακόμα αρραβωνιασμένοι, αλλά είναι κάτι που σκεφτόμαστε», δήλωσε η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».

Οι φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό θέλουν το «λαμπερό» ζευγάρι με τα έξι παιδιά να παντρεύεται στο Chateau Miraval, τον 35 υπνοδωματίων πύργο του στη νότια Γαλλία!

miraval2.jpg

Μάλιστα, η Angelina επιβεβαίωσε έμμεσα όσα γράφονται για την τοποθεσία του γάμου, αναφέροντας: «αισθανόμαστε λίγο Γάλλοι. Τα παιδιά ακόμα περισσότερο, μιας και μιλάνε καλύτερα τη γλώσσα από εμάς».

Ήδη, οι πρώτοι παπαράτσι έχουν «πολιορκήσει» το κτήμα των Brangelina, καθώς οι πληροφορίες λένε πως ο γάμος θα γίνει σε κλ��ιστό κύκλο, την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, μετά την λήξη του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών (στις 25 του μήνα), όπου το ζευγάρι σκοπεύει να παραβρεθεί!

miraval1.jpg