Σε στενό οικογενειακό κύκλο και με... επεισόδια βάφτισε το γιο της η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς το μεσημ��ρι του Σαββάτου στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λουμπαδιάρη.

P2.jpg
Ο μικρούλης που πήρε το όνομα Μάξιμος είχε παράλληλα και τα γενέθλιά του καθώς έγινε ενός έτους. Ωστόσο, δεν έλειψαν τα παρατράγουδα που ξεκίνησαν όταν έκαναν την εμφάνισή του στην εκκλησία οι φωτογράφοι.

P3.jpg
Η ηθοποιός μετά από τη γέννηση του παιδιού της είχε ξεκαθαρίσει δημόσια ότι δεν επιθυμεί να φωτογραφίζεται το παιδί της και να δημοσιεύονται φωτογραφίες του.

Σεβόμενοι λοιπόν αυτή την επιθυμία της Κατερίνας Παπουτσάκη και του συζύγου της, την ώρα του μυστηρίου κάποιοι στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού δημιούργησαν φασαρία όταν αντιλήφθηκαν πως τον ιερό ναό είχαν κατακλύσει φωτορεπόρτερ προκειμένου να απαθανατίσουν το γεγονός.

Έτσι, με το που άστραψαν τα πρώτα φλας άρχισαν τα… παρατράγουδα με πρωταγωνιστές κάποιους θερμόαιμους συγγενείς, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να κάνουν άσεμνες χειρονομίες στους φωτορεπόρτερ, ενώ στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.