Κρίση περνάει ο γάμος του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της σύζυγου του, πρώην αεροσυνοδού Εύης Σομαράκη.

Ο Μπιθικώτσης τζούνιορ εδώ και περίπου έναν μήνα δεν μένει στο σπίτι του.

Κανένας δεν γνωρίζει αν θα βρεθεί λύση στα προβ��ήματα που έχουν προκύψει μεταξύ τους, τα οποία, σύμφωνα με άνθρωπο του στενού τους κύκλου, τον τελευταίο καιρό δείχνουν αξεπέραστα.

Ο λόγος που έφερε την απόσταση ανάμεσα στον Γρηγόρη και την Εύη ήταν οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του ερμηνευτή και οι πολλές εμφανίσεις του.

Ήταν χειμώνας του 2008 όταν το ζευγάρι μετά από έναν χρόνο σχέσης με την αγαπημένη του Έυη έκανε πολιτικό γάμο στο Χαλάνδρι, με παρόντες μόνο στενούς συγγενείς και φίλους. Τον Αύγουστο του 2009 γεννήθηκε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ο Γ'!

Έναν χρόνο μετά ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού στην Κρήτη και μερικούς μήνες αργότερα η βάφτιση του νέου μέλους της οικογένειας σε εκκλησία της Αθήνας.

Έκτοτε το ζευγάρι ζούσε στο σπ��τι του στα βόρεια προάστια, αποφεύγοντας τις κοσμικές εμφανίσεις και την έκθεση μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Γι΄ αυτό και η σημερινή κρίση που βιώνουν στον γάμο τους είναι γνωστή μόνο σε πολύ δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι εύχονται όλα να πάνε καλά και το ζευγάρι να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.