Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στον τελικό του “Voice” πέτυχε ωστόσο και με το παραπάνω να μαγέψει κριτές, κοινό και τηλεθεατές με την φωνή του. Ο λόγος για τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη, που ήταν στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου και έκανε το βράδυ της Παρασκευής ντουέτο με τον Μάνο Πυροβολάκη.

Οι δύο καλλιτέχνες ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους με το τραγούδι «Στης εκκλησιάς την πόρτα». Κοινό και κριτική επιτροπή δεν σταμάτησαν να χορεύουν στον ρυθμό της γνωστής επιτυχίας και καταχειροκροτήθηκαν από όλους!

Ο Μάνος Πυροβολάκης μιλώντας για το σόου, αναγνώρισε το ταλέντο όλων των συμμετεχόντων, ενώ από την πλευρά της η Μελίνα Ασλανίδου τον ευχαρίστησε που αποδέχτηκε την πρόσκληση της και του πρότεινε να γράψει μαζί με τον Μ.Κουινέλη ένα τραγούδι γι�� να το ερμηνεύσει η κριτική επιτροπή!

«Χάρηκα πολύ που ο Μάνος και ο Βασίλης τραγούδησαν αυτό το κομμάτι» είπε η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ ο Αντώνης Ρέμος από την χαρά του είπε πως αισθάνεται σαν να έχει reunion αφού είχε την ευκαιρία να βρεθεί με πολλούς αγαπημένους συναδέλφους του.

Τέλος η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να εκφράσει στον Πυροβολάκη μια κρυφή της επιθυμία. «Θα ήθελα πολύ Μάνο να μου είχες προτείνει να λέγαμε μαζί αυτό το τραγούδι. Μου αρέσει πάρα πολύ» είπε η τραγουδίστρια.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤ1