​Πρώτη ανάρτηση: 01/05/2014 00:00

Mπορεί η Kate Upton σήμερα να θεωρείται ένα από τα πλέον ανερχόμενα και χυμώδη μοντέλα, αλλά κάποτε «πάλευε» να πείσει τους ατζέντηδες της να τη στείλουν σε κάνα casting.

Η 21χρονη καλλονή που έγινε γνωστή για τις καμπύλες της αλλάζοντας τα standards με τα ανορεξικά πρότυπα των μοντέλων, αποκάλυψε πως το πληθωρικό της κορμί ,της είχε δημιουργήσει προβλήματα στην αρχή της καριέρας της.

vogue1.jpg
Σε συνέντευξή της στο τεύχος Ιουνίου της Vogue, η Kate Upton παραδέχτηκε πως «η χυμώδης σιλουέτα μου δεν με βοήθησε καθόλου στα πρώτα μου βήματα στη βιομηχανία του μόντελινγκ».

kate1.jpg
Μάλιστα, πρόσθεσε πως έδινε πραγματικές μάχες με τους ατζέντηδες μπας και τη στείλουν στα castings:

«Μπορεί οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος να νομίζουν πως εμείς τα μοντέλα πολεμάμε με τους σχεδιαστές και το “σύστημα” για τα κιλά μας, αλλά εγώ πολεμούσα με τους ατζέντηδες μου. Σκεφτόμουν πως αν τα καταφέρω και περάσω σε ένα casting, θα αποτελέσω παράδειγμα για πολλά κορίτσια που έχουν καμπύλες».

kate2.jpgkate3.jpg
Και τα κατάφερε η Kate, που σήμερα θεωρείται ένα από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα της διεθνούς βιομηχανίας, με εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά, όπως το «Sports Illustrated», η «Vogue», και πολλά άλλα.