Το ότι τραύλιζε και έκανε ψυχανάλυση από την ηλικία των 10, γιατί έπεσε θύμα bullying στο σχολείο, αποκάλυψε ο Άρης Πλασκασοβίτης, σοκάροντας με την περιγραφή όσων έζησε στα παιδικά του χρόνια!

«Ξεκίνησα ψυχανάλυση από τα παιδικά μου χρόνια. Είχα διάσπαση προσοχής, ήμουν δυσλεκτικός και τραύλιζα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να ��ιλήσω. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν πολύ. Στην ηλικία των δέκα ετών ξεκίνησα παιδοψυχανάλυση. Μέχρι και το γυμνάσιο είχα πολλά προβλήματα», εξομολογείται ο νεαρός ηθοποιός σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, ο Άρης εξιστόρησε ένα περιστατικό από όσα έζησε: «δεν θα ξεχάσω ποτέ μια μέρα που η καθηγήτρια με έβαλε να διαβάσω κείμενο στη γλώσσα. Θυμάμαι, όποτε ερχόταν η σειρά μου, αισθανόμουν ότι με πήγαιναν για σφαγή. Κολλούσα στα σύμφωνα πολύ. Εννοείται ότι τα υπόλοιπα παιδιά γελούσαν και κορόιδευαν».

«Ήμουν από τα παιδιά που έριχναν στον κάδο. Περπατούσα και έτρωγα καρπαζιές… Εκείνη την περίοδο ήμουν κλεισμένος στον εαυτό μου. Δεν μιλούσα ούτε καν στη μαμά ή στον μπαμπά μου. Έκανα ψυχανάλυση, γιατί δεχόμουν πολύ σκληρό bullying στο σχολείο μέχρι και την Γ΄ γυμνασίου», προσθέτει ο Άρης, ενώ επισημαίνει πως η μουσική ήταν αυτό που τον βοήθησε, καθώς κλεινόταν στο δωμάτιό του και διάβαζε, τραγουδούσε ή έπαιζε πιάνο.