Με… γενέθλια άρχισε η διαμονή της ελληνικής αποστολής για την Eurovision στην Κοπεγχάγη, καθώς τα μέλη της αποστολής έκαναν έκπληξη στον Νικόλα των Freaky Fortune που σήμερα γιορτάζει! Στο μεταξύ, οι εκπρόσωποί μας στον διαγωνισμό θα κάνουν το απόγευμα την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η ομάδα του «Rise Up» έφτασε στη Δανία το απόγευμα της Τρίτης, δηλώνοντας χαρούμενη για την συμμετοχή της, έτοιμη να διεκδικήσει το καλύτερο και χωρίς άγχος. Μόλις το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα, κάποιος χτύπησε την πόρτα του δωματίου: ο Νικόλας άνοιξε ανυποψίαστος και... είδε τα μέλη της αποστολής να του τραγουδούν το «happy birthday», κρατώντας ένα γλυκό με ένα κεράκι!

Σήμερα το απόγευμα, στις 16:30, οι Freaky Fortune και ο Riskykidd θα κάνουν την πρώτη πρόβα στη σκηνή του «Β&W Hallerne».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, αύριο, Πρωτομαγιά, όλες οι χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα… ξεκουραστούν, ενώ η επόμενη πρόβα του «Rise Up» έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, ενώ μέχρι την βραδιά του ημιτελικού, την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Μαΐου, θα γίνουν άλλες τρεις (δύο την Τετάρτη, 7 Μαΐου και μία νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης).

Δείτε στο βίντεο την γενέθλια έκπληξη για τον Νικόλα των Freaky Fortune!