​Στις αρχές Αυγούστου θα κρατά στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτα της με τον Σάββα Γκέντσογλου, μετά από μια εγκυμοσύνη που συζητήθηκε πολύ.

iliadi1.jpg
Η τραγουδίστρια μιλά για τη σχέση της με τον κατά 11 χρόνια νεότερο σύντροφό της, για το μωρό που περιμένει και για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

iliadi2.jpg
«Αυτό που μου αρέσει πολύ στη σχέση μας είναι ότι είμαστε σαν φίλοι. Πέρα από το ερωτικό στοιχείο γελάμε απίστευτα όταν είμαστε μαζί και αυτό στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού είναι ευλογία» λέει η τραγουδίστρια και αποκαλύπτει:

«Το Πάσχα το περάσαμε με την οικογένεια μου και μάλιστα το βράδυ της Ανάστασης οι γονείς μου γνώρισαν για πρώτη φορά τον Σάββα. Τον έβαλαν στην καρδιά τους αμέσως».

iliadi4.jpg
Το ζευγάρι κλείνει τον Μάιο ένα χρόνο σχέσης, με την Αγγελική να λέει για τον σύντροφό της: «Ο Σάββας μού έλεγε ότι ήθελε πολύ να γίνει πατέρας. Επειδή έχω δει πως συμπεριφέρεται στα ανίψια μου και στον γιό μου, είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας υπέροχος πατέρας. Είναι πολύ στοργικός, υπερπροστατευτικός και ασχολείται πολύ με τα μικρά παιδιά» και επισημαίνει:

«Ο άντρας προσδιορίζεται από τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που είναι δίπλα σου. Σε αυτό του βγάζω το καπέλο».
iliadi5.jpg
Η τραγουδίστρια, που έχει ήδη ένα γιό τον Μπάμπη, παραδέχεται πως έβαλε τα κλάματα όταν είδε το αποτέλεσμα του τεστ και πως έχει πάρει 12 κιλά από την εγκυμοσύνη.
iliadi6.jpg
Τέλος, αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στον δεύτερο γιό της: «Το έχουμε συζητήσει κι έχουμε καταλήξει στο όνομα Βασίλης, που είναι το όνομα και των δύο πατεράδων μας».