Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, Διονύσης Πυρομάλης, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής είχε ένα σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά του πολλές από τις επώνυμες πελάτισσες και φίλες του, όπως η Μελίνα των Vegas.

270414202926_6311.jpg
«Το έμαθα από τη Shaya. Ήμουν στο καμαρίνι με τα παιδιά. Σοκαριστήκαμε. Φύγαμε κατευθείαν μόλις τελειώσαμε τη δουλειά και πήγαμε στο νοσοκομείο. Βέβαια δεν τον είδαμε. Ήταν σε καταστολή από ότι μάθαμε. Εύχομαι να γίνει καλά το παιδί» ανέφερε η ίδια στο Star.

piromalis.jpg
Σοκαρισμένη είναι ακόμα μία τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί μαζί του, η Χριστίνα Μηλιού, την οποία γνωρίσαμε από το «Τhe Voice».

«Ενημερώθηκα τα ξημερώματα όταν γύρισα από τη δουλειά. Πήρα τηλέφωνο και έμαθα ότι ο Διονύσης ήταν σε καταστολή. Ευτυχώς είναι σε μια σταθερή κατάσταση, δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Όλοι ευχόμαστε φυσικά για το καλύτερο!» είπε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι γιατροί έκαναν ακόμα μία προσπάθεια την Τρίτη να τον ξυπνήσουν αλλά δεν κρίθηκε ακόμα έτοιμος. Θα δοκιμάσουν πάλι σε ένα με δύο εικοσιτετράωρα με την ελπίδα να πάνε όλα καλά.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...