​Μια μεγάλη συναυλία την πρώτη της περιοδείας του, έδωσε ο Σάκης Ρουβάς και αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θαυμαστές. Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στους σκοπούς του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την στήριξη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Γεμάτος ενέργεια και ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του, ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του,στην πρώτη συναυλία της μεγάλης του περιοδείας.

3228_MARIANA_VARDINOGIANI_SAKIS_ROYVAS_2642014.jpg
«Απόψε θα μοιραστούμε τη βραδιά όλοι μαζί και θα εκφράσουμε μια ευχή να βρεθούν όσοι περισσότεροι εθελοντές μπορούν να συμβάλουν σε αυτό το σκοπό. Η ζωή ενός παιδιού είναι πολύτιμη», δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο,«Ελπίδα».

«Ο κόσμος βοηθάει την Ελπίδα, εγώ επικοινωνώ το μήνυμα της ελπίδας και κάνω γνωστό το σκοπό αυτό που είναι ιερός. Ο κόσμος είναι αυτός που ανταποκρίνεται και δίνει πραγματική βοήθεια στα παιδιά», πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς.

3727_SAKIS_ROYVAS_2642014.jpg
Ο Σάκης Ρουβάς, ο αγγελιοφόρος της Ελπίδας και εθελοντής δότης μυελού των Οστών, αφοσιωμένος στους σκοπούς του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», παρουσίασε ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα, συμπράττοντας, επί σκηνής, με τους Onirama, την Ελένη Φουρέιρα και τους Boys & Noise.

Επόμενοι σταθμοί της μεγάλης περιοδείας του Σάκη Ρουβά, η Λάρι��α, η Θεσσαλονίκη και η Ξάνθη, στις 7,8 και 9 Μαΐου αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.