«Βροχή» πέφτουν τα τηλέφωνα στο σόι του George Clooney, μετά την είδηση για τον αρραβώνα του με την Amal Alamuddin: μετά την μητέρα του ηθοποιού που επιβεβαίωσε τα ευχάριστα, ήρθε η σειρά του πατέρα του να μιλήσει για τη νύφη, αλλά και της νομικής εταιρείας της 36χρονης δικηγόρου να εκδώσει ανακοίνωση!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πατέρας του 52χρονου star με την επιλογή του γιού του: «είμαστε ενθουσιασμένοι. Είχαμε την ευκαιρία να την γνωρίσουμε αυτή την υπέροχη νεαρή γυναίκα και πρόκειται για δυο πολύ όμορφους ανθρώπους. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόφασή τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα», είπε ο Nick Clooney.

rs_560x415-140428130647-1024.Nick-Clooney-George-Clooney-jmd-042814.jpg

Μάλιστα, ο 80χρονος πεθερός προσφέρθηκε να δώσει και… συμβουλές για να κρατήσoυν την «σπίθα», καθώς ο ίδιος μετρά 55 χρόνια γάμου με την σύζυγό του και μητέρα του ηθοποιού, Nina.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση για τον αρραβώνα εξέδωσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται η 36χρονη δικηγόρος. «Συγχαίρουμε την κα. Amal Alamuddin και τον κο. George Clooney για τον αρραβώνα τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα», αναφέρει η εταιρεία, ο διευθυντής της οποίας δήλωσε ενθουσιασμένος για την βέρα που πέρασε στο αριστερό η υπάλληλός του…