​Μπορεί εδώ και λίγες ημέρες να κάνει το γύρο του κόσμου η είδηση ότι ο αμετανόητος εργένης George Clooney ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ, αλλά τίποτα δεν ήταν σίγουρο, εως ότου το επιβεβαίωσε η ίδια η μητέρα του 52χρονου ηθοποιού!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του με την 36χρονη δικηγόρο Amal Alamuddin, κάτω από άκρα μυστικότητα.

rs_600x600-140319073040-600.George-Clooney-Rumored-Girlfriend.jl.0311914_copy.jpg
Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ η 74χρονη μητέρα του George, Nina Clooney, η οποία δήλωσε τρισευτυχισμένη:

«Δηλώνω πως είμαι τρελά ευτυχισμένη! Η Amal είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι! Μου αρέσει πολύ!», προσθέτοντας πως η 36χρονη δικηγόρος διαθέτει «ομορφιά με μυαλό».

george-clooney-600.jpg
Άλλωστε, η Amal Alamuddin δεν είναι μια τυχαία δικηγόρος. Η 36χρονη αρραβωνιαστικιά του George Clooney, ασχολείται ενεργά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, και εκπροσωπεί τον ιδρυτή του Wikileaks, Julian Assange, ενώ είναι και σύμβουλος του Kofi Annan!

1395193239_startraks_action_18317464_george-clooney-amal-alamuddin-zoom.jpg
Παράλληλα, η Nina Clooney αποκάλυψε πως ο γιος της, τους γνώρισε την Amal τον περασμένο χρόνο, και πως οι δυο τους ήρθαν κοντά όταν ανακάλυψαν το αμοιβαίο τους ενδιαφέρον για τις διεθνείς υποθέσεις, με τις οποίες ασχολείται ενεργά ο 52χρονος star τα τελευταία χρόνια.

parents.jpg
«Δεν εκπλαγήκαμε όταν μάθαμε ότι αρραβωνιάστηκαν! Σε πνευματικό επίπεδο, είναι ισότιμοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον George. Ο κόσμος της Amal, δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Hollywood» δήλωσε η μητέρα του George, για να καταλήξει πως «oι δυο τους μοιράζονται μια κοινή αίσθηση του χιούμορ, και είναι δυο πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι, που νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον».
clooney1.jpg