​Στο πλευρό του αδερφού του διεθνούς ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη, που πάσχει από λευχαιμία, βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια ταξιδιού που έκανε στην Αυστραλία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έσπευσε στο νοσοκομείο της Μελβούρνης όπου νοσηλεύεται ο 34χρονος Δημήτρης, αμέσως μόλις έμαθε για την περιπέτεια με την υγεία του. Ο αδερφός του ποδοσφαιριστή χάρηκε που τον είδε, ενώ ο Βαγγέλης Μόρας χάρισε στον Αντώνη μία φανέλα του αδερφού του, με τον αριθμό 18, ευχαριστώντας τον που βρέθηκε κοντά του.

Ο αδερφός του ποδοσφαιριστή νοσηλεύεται στο «Alfred» εδώ και δύο εβδομάδες. Μία έντονη αδιαθεσία κατά την διάρκεια των διακοπών τον οδήγησε στην πόρτα των γιατρών, οι οποίοι μετά από τις εξετάσεις που του έκαναν διαπίστωσαν ότι έχει λευχαιμία. Μάλιστα, όταν τους ζήτησε να ταξιδέψει για Ελλάδα, εκείνοι του το απέκλεισαν, τονίζοντας ότι θα πρέπει να τον περιθάλψουν άμεσα.

Τα άσχημα νέα συγκλόνισαν την οικογένεια του 34χρονου, η οποία στέκεται στο πλευρό του όσο οι γιατροί τον υποβάλλουν σε θεραπείες. Όταν οι συνεργάτες του Αντώνη Ρέμου τον ενημέρωσαν για το περιστατικό, ο τραγουδιστής, χωρίς δεύτερη σκέψη, επισκέφθηκε τον Δημήτρη στο νοσοκομείο για να του δώσει κουράγιο και να στηρίξει με τον τρόπο του την οικογένειά του.

Η ασθένεια του Δημήτρη Μόρα έχει κινητοποιήσει και την ομογένεια της Αυστραλίας, η οποία αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να καλύψει μέρος των εξόδων του νεαρού.