Τον λόγο για τον οποίο έβαλαν τέλος στον γάμο τους, έπειτα από 10 χρόνια και δύο παιδιά, αποκάλυψε ο Chris Martin, περίπου ένα μήνα μετά το διαζύγιό του από την Gwyneth Paltrow!

Ο χωρισμός του ζευγαριού, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ανακοινώθηκε μέσω της ιστοσελίδας της Paltrow και ξάφνιασε τους πάντες, καθώς η ηθοποιός και ο frontman των Coldplay ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. «Το δουλέψαμε πολύ. Άλλοτε μαζί και άλλοτε χώρια, ώστε να δούμε τι μπορεί να γίνει ανάμεσα μας, και καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι αν και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, θα πρέπει να χωρίσουμε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, το κείμενο της Paltrow, αποκαλύπτοντας ότι προσπάθησαν επί ένα χρόνο να σώσουν τον γάμο τους.

«Δεν πρέπει να κατηγορώ κανέναν άλλον… Έπρεπε να κάνω αλλαγές», είπε ο 38χρονος μουσικός στο ραδιόφωνο του BBC και, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για τον χωρισμό, συνέχισε: «εδώ και δύο χρόνια ήμουν σε ένα χάος και δεν μπορούσα να απολαύσω κανένα από τα όμορφα πράγματα γύρω μου. Με φόβιζε η ζωή, με φόβιζε η αγάπη, η απόρριψη, η αποτυχία...».

Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στην πρώην σύζυγό του, ο Chris Martin ανέφερε: «μπορεί να είσαι ζευγάρι με κάποιον υπέροχο άνθρωπο, αλλά λόγω των εσωτερικών σου ζητημάτων να μην μπορείς να το χαρείς. Από ένα σημείο και έπειτα, έγινα πολύ ευάλωτος κι αυτό προκάλεσε προβλήματα».

Μάλιστα, ο frontman των Coldplay εξομολογήθηκε πως η προσωπική του ζωή έχει επηρεάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, με το πρώτο του single, με τίτλο «Magic», να μιλά για την “μαγεία” που υπάρχει μεταξύ δύο ανθρώπων, αλλά είναι εύκολο να χαθεί…