​Κλεισμένος στο στούντιο είναι αυτό τον καιρό ο Άρης Λουμάκης των REC, που μπορεί μέσω των social media να γνωστοποίησε ότι ετοιμάζει το νέο τραγούδι του συγκροτήματος, αλλά δεν αποκάλυψε αυτό που έμαθε αποκλειστικά το star.gr: ότι συνεργάζεται με την Βίκυ Γεροθόδωρου!

Το star.gr σου αποκαλύπτει πρώτο και αποκλειστικά ότι στο νέο τραγούδι του γνωστού συγκροτήματος θα βάλει το χεράκι της η δημιουργός αρκετών επιτυχιών, η Βίκυ Γεροθόδωρου, που έχει συνεργαστεί με πολλά «μεγάλα» ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Η γνωστή στιχουργός φαίνεται πως έχει ιδιαίτερα καλούς δεσμούς με τον Άρη και, μάλιστα, ο ίδιος ο frontman των REC μας εξομολογήθηκε ότι οι στίχοι της αισθάνεται ότι τον εκπροσωπουν απόλυτα!

«Μια μέρα απλά κάλεσα την Βίκυ και της ζήτησα να γράψει στίχους για ένα τραγούδι μας, όπως άλλωστε είχαμε συμφωνήσει και στον αέρα της ραδιοφωνικής της εκπομπής... Η Βίκυ με ξέρει καλά και σαν άνθρωπο αλλά και ζει τις "φάσεις" μου, μιας που έχουμε άμεση επικοινωνία. Πιστεύω ότι περιέγραψε το εγώ μου με τον καλύτερο τρόπο», είπε στο star.gr ο Άρης Λουμάκης.