​Ποιος είπε ότι ο έρωτας είναι αιώνιος; Τρανταχτή απόδειξη ότι αυτά είναι μόνο για τους ρομαντικούς είναι ο Kanye West, τον οποίο οι φήμες θέλουν να το φοράει το κέρατο στην Kim Kardashian, την ώρα που εκείνη ετοιμάζει γάμο υπερπαραγωγή στην Γαλλία.

kanye1.jpg
Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι η πέτρα του σκανδάλου είναι ανήλικη και δεν φαίνεται διατεθειμένη να κρατήσει το στοματάκι της κλειστό για τις στιγμές πάθους που έζησε με τον γνωστό ράπερ.

Ο λόγος για την 17χρονη ανερχόμενη star της R n’ B, Pia Mia, την οποία ο Kanye έχει πάρει κάτω από τις φιγούρες του και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Αυτή του μάλιστα η προσκόλληση στη νεαρή τραγουδίστρια έχει κάνει την Kim να πρασινίσει από τη ζήλεια της και να του δημιουργεί αρκετές σκηνές ζηλοτυπίας.

kanye2.jpg

Λάδι στη φωτιά έριξε η 17χρονη, όταν ανέβασε στο Facebook το τρέιλερ της ταινίας «Η άλλη Γυναίκα», γράφοντας ότι περιγράφει την… ιστορία της ζωής της!!!!

Όπως καταλαβαίνετε η Kim κάθεται σ�� αναμμένα κάρβουνα και όλο και ταράζεται με την στενή σχέση του καλού της με την νεαρά αοιδό!