​Στην καλύτερή της φάση βρίσκεται η Ελεονώρα Ζουγανέλη τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική της ζωή. Η γνωστή τραγουδίστρια ζει έναν παράφορο έρωτα με τον ηχολήπτη Νίκο Παππά, με τον οποίο μάλιστα συνεργάζεται και επαγγελματικά.

zouganeli1.jpg

Ο Νίκος διατηρεί άριστες σχέσεις και με τους γονείς της Ελεονώρας, τον Γιάννη Ζουγανέλη και την Ισιδώρα Σιδέρη και μαζί πέρασαν και τις γιορτές του Πάσχα στη Μύκονο.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μετά από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Passport είχε ανάγκη από ξεκούραση για να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Πήγε λοιπόν στο νησί του πατέρα της μαζί με τον καλό της και πέρασαν χαλαρές και όμορφες στιγμές. Μαζί έκαναν ρομαντικές βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου, ενώ τα μεσημέρια έτρωγαν όλοι μαζί σε γνωστά εστιατόρια του νησιού.

zouganeli2.jpg

Οι γονείς της Ελεονώρας σέβονται απόλυτα τις επ��λογές της και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να είναι ευτυχισμένο το παιδί τους.

Μετά τις πασχαλινές του διακοπές, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα. Εδώ η τραγουδίστρια θα έχει λίγες μέρες για να ξεκουραστεί, όμως σύντομα θα ξεκινήσει τις πρόβες για τη μεγάλη της συναυλία στο Ηρώδειο, στις 10 Ιουλίου με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη.

zouganeli.jpg

Μετά θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία κατά τη διάρκεια της οποίας, μαζί της θα είναι και ο καλός της.