​Η Beyonce αναδείχθηκε ως ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη και για να δικαιολογήσει και τον… τίτλο της κυκλοφόρησε το νέο video clip της για το τραγούδι «Pretty hurts» που αποτελεί μια σκληρή κριτική στον κόσμο της μόδας και στα στερεότυπα της ομορφιάς.

beyonce1.jpg

Στο video clip που υπογράφει η Ελληνοαμερικανίδα Μελίνα Ματσούκα, η ζουμερή Beyonce υ��οδύεται ένα κορίτσι που παίρνει μέρος συνεχώς σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

beyonce2.jpeg

«Η ομορφιά πονάει, το μέσα μας είναι που χρειάζεται χειρουργική επέμβαση», λέει με το τραγούδι της η super star, και με απίστευτο ρεαλισμό αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τα φώτα του λαμπερού κόσμου της μόδας.

beyonce3.jpg

Η απίστευτη αγωνία για την τελειότητα, το άγχος των μοντέλων για να παραμείνουν αδύνατα με κάθε θυσία αναδεικνύονται μέσα από το video clip.

beyonce4.jpg

Μέχρι και ένα κορίτσι που τρώει βαμβάκι για να κοροϊδέψει το στομάχι της δείχνει, θέλοντας έτσι να περάσει τα δικά της μηνύματα.

beyonce5.jpg

«Το video clip αντιπροσωπεύει όλα όσα περνούν οι γυναίκες για να αντιμετωπίσουν τις πιέσεις που ασκεί πάνω τους η κοινωνία. Ήθελα να ασκήσω κριτική στον κόσμο του ανταγωνισμού. Κάποια πράγματα που κάνουν νέες γυναίκες πραγματικά μου σπαράζουν την καρδιά», δήλωσε η Queen B που καμαρώνει για τις καμπύλες της και φροντίζει κάθε φορά να τις τονίζει.

beyonce6.png