​Το ότι έχει δοκιμάσει χασίς, αλλά και ότι έπινε χωρίς να τον νοιάζει η ποσότητα, εξομολογείται ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε την πιο δύσκολη περίοδο που έχει βιώσει, αλλά και ότι ήρθε στην Ελλάδα έχοντας 500 ευρώ στην τσέπη και τίποτε άλλο!

«Κλείνομαι στον εαυτό μου. Δεν θέλω να υπάρχω για κανέναν. Καπνίζω ασταμάτητα, κλαίω, γελάω, παίζω μόνος μου Playstation, μπορεί να κοιτάω έναν τοίχο επί δύο ώρες χωρίς λόγο. Σε κάποια φάση γίνεται ένα “κλικ” και όλα αλλάζουν», λέει στο περιοδικό «Εγώ Weekly» ο νεαρός τραγουδιστής για τις «κλειστές» του, ενώ παραδέχεται πως έχει βιώσει όλα τα παραπάνω επί ένα ολόκληρο καλοκαίρι, οπότε και δεν βγήκε καν από το σπίτι του.

Χωρίς φόβο και πάθος, ο Γιώργος παραδέχεται πως κάπνισε χασίς όταν ήταν στο σχολείο και έκτοτε δεν το έκανε ξανά γιατί τον χάλασε. «Ένιωσα σαν κάποιος να έμ��αινε στο μυαλό μου και να με άλλαζε», λέει χαρακτηριστικά.

«Εκείνο το καλοκαίρι που ανέφερα, έπινα χωρίς να με ενδιαφέρει η ποσότητα. Ήπια πάρα πολύ! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που τελικά ήρθαν στο σπίτι μου, με πλάκωσαν στο ξύλο, με έκαναν μπάνιο, με έντυσαν και με έβγαλαν έξω για να τα σπάσουμε. Με αγαπούν πολύ, όπως κι εγώ επίσης. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος για μένα», εξομολογείται ο τραγουδιστής.

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, ο Γιώργος δεν κρύβει πως ήρθε από την Κύπρο στην Αθήνα έχοντας 534 ευρώ και μπήκε σε ένα σπίτι που δεν είχε ούτε κρεβάτι, ούτε ψυγείο, ούτε πλυντήριο. «Κάθε πρωί, η σπιτονοικοκυρά μου μου έφερνε μια συσκευασία γάλα, φρυγανιές και μαρμελάδα. Ο Θεός με βοήθησε και σε δύο εβδομάδες έπιασα την πρώτη μου δουλειά», εξιστορεί ο ίδιος, προσθέτοντας πως θα θυμάται πάντα αυτή την περίοδο γιατί έτσι έμαθε ότι οι άνθρωποι μπορούν να καταφέρουν πολλά όταν θέλουν.

«Και σήμερα περνάω δύσκολα. Δεν έχω κάνει λεφτά από την δουλειά. Βγάζω τόσα ώστε να καλύπτω τους λογαριασμούς μου, τα τηλέφωνά μου, το ρεύμα μου, το νερό, τις βενζίνες μου. Είναι πάρα πολλά τα έξοδα σήμερα και, ειλικρινά, παίρνω δύναμη μέσα από ιστορίες που ακούω και βλέπω με ανθρώπους που με 500 ευρώ τον μήνα συντηρούν οικογένειες. Πραγματικά, νιώθω πολύ μικρός μπροστά τους», καταλήγει.