​Θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο «άντρας» στο σπιτικό της Shakira και του Pique;

ΚΑΝΕΝΑΣ από τους δυο, μιας και όπως αποκάλυψε η 37χρονη star, στην οικογένεια τους υπάρχει ισότητα και ισορροπία.

sha1.jpg
Η κολομβιανή τραγουδίστρια, έδωσε συνέντευξη στο τεύχος Μαϊου-Ιουνίου του περιοδικού «Ocean Drive», και μίλησε για την οικογένεια και το γιο της.

Ντυμένη «ζέβρα» με super sexy εμφάνιση, η Shakira είπε ότι ζει στην Βαρκελώνη και ξεκινά τη μέρα της, παίζοντας με το γιο της Milan.

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι όποτε βρίσκεται στο Miami, λατρεύει να περνά το χρόνο με τους γονείς της, τους συγγενείς, αλλά και τους παιδικούς της φίλους, κάνοντας θαλάσσια sports.

sha2.jpg
Όσο για τις ισορροπίες στο σπίτι της; Τις διατηρεί απόλυτα, λέγοντας ότι «υπάρχει ανάμεσα σε μένα και τον Gerard Pique μια ισότητα. Στις ανθρώπινες σχέσεις πρέπει να υπάρχει ένα πάρε-δώσε ώστε να δουλέψουν σε μακροχρόνιο επίπεδο».

sha3.jpg
Μιλώντας για τον γιο της Milan τον οποίο απέκτησε με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή της Real, λέει πως «όταν έγινα μητέρα, αναγκάστηκα να αναδιοργανώσω τη ζωή μου και να βρω ένα τρόπο να αφιερώνω χρόνο σε όσα πράγματα είμαι αφοσιωμένη, δηλαδή τη μητρότητα, τη μουσική και τις φιλανθρωπίες».

Τέλος, αποκάλυψε και πως διαχειρίζεται τη δύναμή της:

«Το να έχεις δύναμη, σημαίνει πως ελέγχεις πάνω απ΄όλα τον εαυτό σου, και γνωρίζεις πώς να τη χρησιμοποιείς ώστε να επιτύχεις σημαντικά πράγματα για σένα. Προσωπικά, πολλές φορές τη χρησιμοποιώ για να κάνω φιλανθρωπίες!»