​«Δεν έχει δεύτερη φορά» τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και αυτό ακριβώς λέει όταν τον ρωτούν αν θα επέστρεφε στην αγκαλιά της πρώην του, Ράνιας Κωστάκη, με την οποία δηλώνει πως είναι πλέον μόνο φίλοι!

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής δεν έκρυψε ότι παρακολουθεί το «Just The 2 Of Us» και ευχήθηκε στην πάλαι ποτέ αγαπημένη του να πάει πολύ καλά. «Η Ράνια έχει σε εμένα έναν πολύ καλό φίλο. Ήμασταν παιδιά τότε, ζήσαμε όμορφα πράγματα και χαίρομαι που την βλέπω να διεκπαιρεώνει ό,τι αναλαμβάνει», είπε στην εκπομπή «Μελέτησέ Το».

Παράλληλα, Κωνσταντίνος διαφώνησε με την άποψη του Νίκου Οικονομόπουλου πως οι διαγωνιζόμενοι του «The Voice» δεν θα κάνουν καριέρα με αγγλικά τραγούδια, ενώ ο ίδιος τόνισε πως δεν θα πήγαινε ξανά σε talent show κι ας έγινε γνωστός μέσω του «Fame Story», αλλά ούτε είναι έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα κριτή.

Όσο για τα προσωπικά του;
«Ποτέ δεν θα πάψω να ερωτεύομαι, ποτέ δεν θα πάψω να αφιερώνω χρόνο στις γυναίκες. Ποιος ξέρει; Ίσως τραγουδάω για την γυναίκα που θα έρθει στο μέλλον στη ζωή μου», λέει ο Κωνσταντίνος, που από την Παρασκευή, 27 Απριλίου, θα εμφανίζεται στο «Posidonio», με την Έλενα Παπαϊωάννου και τον Νικηφόρο!

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού!