Με κατάσχεση 36.000 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό θα πληρώσει ο Νότης Σφακιανάκης την άρνησή του να καταβάλλει φόρους όπως κάνει κάθε νομοταγής Έλληνας φορολογούμενος!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο ίδιος ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η Εφορία έχει δεσμεύσει τον τραπεζικό του λογαριασμό και, μάλιστα, εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Κράτους.

Για την πολυτελέστατη βίλα του Notis στην περιοχή της Βάρκιζας, η Εφορία έχει ήδη κατασχέσει 26.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», αναμένεται να κατασχέσει άλλες 10.000, όχι μόνο για την μη καταβολή του χαρατσιού, αλλά και επειδή δεν πληρώνει φόρο αλληλεγγύης και έκτακτες εισφορές.

Τα χρέη του τραγουδιστή προς το Δημόσιο έχουν βεβαιωθεί από τη ΔΟΥ Ρόδου, ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει από λογιστικό γραφείο της Κω με το οποίο συνεργάζεται να στείλει υπόμνημα προς την Εφορία με το οποίο να ενημερώνει πως δεν είναι διατεθημένος να πληρώσει οποιονδήποτε έκτακτο φόρο εδώ και αρκετό καιρό.

Η δήλωση αντίθεσης που έκανε ο Νότης δεν έχει καμία νομική ισχύ και, έτσι, η Εφορία προχώρησε στην κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού, καθώς ο τραγουδιστής δεν πληρώνει για… ιδεολογικούς λόγους και όχι επειδή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, όπως συμβαίνει με άλλους φορολογούμενους με οφειλές στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής είναι έξαλλος με την εξέλιξη αυτή και θεωρεί πως έχει στοχοποιηθεί από το σύστημα, λόγω του… «πολέμου» που έχει κηρύξει εναντίον του. Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι, τόσο από το κοινό, όσο και από τους συναδέλφους του, που αντιδρούν έντονα στις εμπρηστικές δηλώσεις του Νότη, τόσο για το… σύστημα, όσο και υπέρ της Χρυσής Αυγής.