Τα πράγματα στη θέση τους επιχείρησε να βάλει ο Νίκος Οικονομόπουλος σχετικά με όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα για το «Τhe Voice» και για τους διαγωνιζόμενο��ς που τραγουδάνε ξένα τραγούδια!

«Ίσα ίσα εγώ υπερασπίζομαι τα παιδιά αυτά. Έχω περάσει το άγχος τους, ξέρω πως νιώθουν!» είπε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Νομίζω πήρε περισσότερη έκταση το πράγμα από όσο θα έπρεπε. Aυτό που είπα είναι ότι η παραγωγή μάλλον δεν δίνει ελληνικά τραγούδια και η επιλογή των τραγουδιστών είναι να τραγουδάνε πιο πολλά ξένα τραγούδια από ότι ελληνικά»

Ο τραγουδιστής ωστόσο δεν πήρε πίσω την άποψή του λέγοντας: «Μ’ αρέσει να λέω την αλήθεια. Και είναι πάρα πολύ σωστό αυτό που θα πω και νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς! Δεν έχω πρόβλημα να τραγουδάνε τα παιδιά ξένα τραγούδια, ίσα-ίσα είναι πάρα πολύ όμορφα τα τραγούδια! Και είναι ένα τηλεοπτικό show! Αλλά πως τα παιδιά αυτά όταν θα βγουν έξω; Υποτίθεται πως θα κάνουν καριέρα στην Ελλάδα. Αν θέλουν να κάνουν καριέρα στο ξένο τραγούδι, δε νομίζω ότι θα ερχόντουσαν στο “Voice” το ελληνικό, θα πήγαιναν σε ένα ξένο να ψάξουν την καλύτερη τύχη τους! Πιστεύω και εμείς πρέπει να υπερασπιστούμε το ελληνικό τραγούδι και την κουλτούρα μας»

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο...