​Την μητέρα του μας σύστησε ο Αργύρης Αγγέλου μέσω των social media, «ανεβάζοντας» μία φωτογραφία τους την ώρα που έπιναν καφέ!

«Καφεδιές με τη μαμά!! Από τις σπάνιες εμφανίσεις! Χαχαχα», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της selfie, στην οποία ποζάρει χαμογελαστός με την κυρία Αναστασία δίπλα του.

Ο Αργύρης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα, την οποία επισκέπτεται συχνά και είναι ο μικρότερος σε ηλικία μεταξύ πέντε παιδιών. Ο πατέρας του, που «έφυγε» από την ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο, διατηρούσε μανάβικο στο κέντρο της πόλης, στο οποίο ο ηθοποιός δούλευε από τα 6 μέχρι τα 18 του χρόνια.

«Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γραφτώ σε δραματική σχολή, απλά απόρησαν αλλά δεν έφεραν αντίρρηση. Ο μπαμπάς μου, που ήταν μανάβης, είπε χαρακτηριστικά “να πας παιδί μου, αλλά τι είναι αυτό;”. Έτσι, παρόλο που δεν είχαν καμία σχέση με τα καλλιτεχνικά, και οι δύο γονείς με στήριξαν. Για κάποιο λόγο πίστευαν σε μένα. Γι' αυτό και χαίρομαι πάρα πολύ που ο μπαμπάς μου, τον οποίο χάσαμε πολύ πρόσφατα, πρόλαβε να νιώσει περήφανος για μένα», δήλωσε πριν από μερικούς μήνες ο ηθοποιός.