​Για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον άνδρα της ζωής της Γιώργο, μίλησε η Καλομοίρα.

image1.jpg
Η 29χρονη τραγουδίστρια που έχει αποκτήσει μαζί του δίδυμα αγοράκια, διηγήθηκε πως τον συνάντησε για πρώτη φορά, πως κατάλαβε ότι είναι «ο ένας», και την κρίση που πέρασε η σχέση τους:

«Η ιστορία μας είναι λίγο περίεργη. Στην αρχή με ήθελε πολύ εκείνος και εγώ αντιδρούσα, μάλλον επειδή ήμουν μικρή. Με έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνο και μιλούσαμε, και θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν γιατί θέλει να μιλάμε συνέχεια. Τότε όμως, ήμουν απόλυτα προσηλωμένη στο σχολείο και στο όνειρο μου να γίνω τραγουδίστρια. Δεν ένιωθα ότι έχω το χρόνο για αγόρια. Στα 15 μου όμως, ενώ τον είχα ταλαιπωρήσει αρκετά, άρχισα να τον βλέπω διαφορετικά. Ήταν πιο μεγάλος από μένα, και μου άρεσε αυτό γιατί έβγαινε μόνος του, πήγαινε σε club, και ήταν ανεξάρτητος. Εκείνο το διάστημα, ίσως επειδή είχαμε ηλικιακά ένα κενό, έδειχνε ότι δεν είχε χρόνο πια για μένα και τότε συνειδητοποίησα ότι μου έλειπε. Με τα πολλά και ενώ είχα απογοητευτεί νομίζοντας ότι με ξέχασε, μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι του θείου μου, και αφού οι συγγενείς μου του έκαναν ανάκριση τρίτου βαθμού, βγήκαμε για δείπνο. Ακόμη απορώ πως τότε δεν έφυγε τρέχοντας. Μετά χάσαμε πάλι επαφή, γιατί δεν είχα τον σωστό αριθμό τηλεφώνου του. Είχα θυμώσει και μαζί του βέβαια, γιατί δεν με είχε πάρει κανένα τηλέφωνο. Ήμουν ερωτευμένη, ήμουν μόνη μου και στην Ελλάδα τότε και στεναχωριόμουν γιατί νόμιζα ότι δεν με θέλει. Έριξα όμως τον εγωισμό μου και μια μέρα τον πήρα τηλέφωνο, όταν μέσω μιας φίλης μου βρήκα τον σωστό αριθμό του. Εκείνη τη χρονιά συναντηθήκαμε στα 20α γενέθλιά μου, και από τότε είμαστε μαζί».

καλ1.jpg
Ωστόσο, η σχέση τους πέρασε και την κρίση της στη συνέχεια:

«Στο ξεκίνημά της κυρίως, καθώς βρισκόμασταν σε διαφορετική φάση ο ένας από τον άλλον. Είχαμε και σχέση εξ΄αποστάσεως, κ αυτό ήταν χειρότερο γιατί δεν είχαμε επαφές και επικοινωνία. Παρά τις δυσκολίες, θέσαμε ένα κοινό στόχο. Θέλαμε πάρα πολύ και οι δυο να κάνουμε αυτή τη σχέση να πετύχει».

καλ3.jpg
Όπως λέει, «κατάλαβα από την πρώτη στιγμή αν και σε μικρή ηλικία, ότι ο Γιώργος είναι το άλλο μου μισό, η αδερφή ψυχή μου που ψάχνω».

καλ5.jpg
Όσο για το πότε ένιωσε ότι τον αγαπά πραγματικά;

«Όταν μου έκανε πρόταση γάμου και κατάλαβα ότι θα περάσουμε μαζί το υπόλοιπο της ζωής μας. είμαστε ένα, και έτσι αντιμετωπίζουμε τα πάντα. Είναι ο άντρας της ζωής μου».

καλ6.jpg
Τέλος, αποκάλυψε πως ο σύζυγος της θέλει και τρίτο παιδί, αλλά «είναι νωρίς ακόμα».
καλ7.jpg