​Πρώτη ανάρτηση: 21/04/2014, 23:45

Σε όσους επικρίνουν τους Κύπριους διαγωνιζόμενους στο «The Voice», λέγοντας ότι προωθούνται στο talent show λόγω της στήριξης από το νησί, απάντησε η Ευρυδίκη!

Αφορμή για το ξέσπασμα της τραγουδίστριας στάθηκαν κάποια σχόλια κάτω από το βίντεο με την εμφάνιση του Άλεξ Οικονόμου στην blind audition.

«Σαφέστατα ο Άλεξ αξίζει την ψήφο του κοινού! Υπέροχος τραγουδιστής και μουσικός. Μην ξεχνάτε, ένα παιχνίδι είναι... ας χαλαρώσουν κάποιοι και ας ΜΗΝ τα βάζουν με τους Κύπριους που ψηφίζουν. Στην τελική δεν ψηφίζουν άσχετους, αλλά παιδιά που αντικειμενικά είναι όλα καλά», έγραψε στο Facebook η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, αναφερόμενη σε «ηχηρές» αποχωρήσεις, όπως εκείνη της Τζωρτζίνας Καραγάλιου και του Στέλιου Μαγαλιού, η Ευρυδίκη κατέληξε: «το να γίνονται κάποιοι ρατσιστές και να βρίζουν τα παιδιά εξαιτίας ενός παιχνιδιού, είναι παρατραβηγμένο. Έχουμε δει σε όλα τα παιχνίδια τους Θεσσαλονικείς να στηρίζουν Θεσσαλονικείς, Κρητικούς να ψηφίζουν Κρητικούς κλπ κλπ...στην Εurovision αντίστοιχα ο καθένας ψηφίζει τον φίλο, αδερφό ή γείτονα του. Αν τόσο τους ενδιαφέρει ας σηκώσουν κι αυτοί το τηλεφωνάκι τους και ας ψηφίσουν. Την Τζωρτζίνα παρεμπιπτόντως την έβγαλε από το παιχνίδι ο Ρέμος και τον Μαγαλιό η Δέσποινα, όχι η Κύπρος. Δε θα έλεγα κάτι, αλλά με ενοχλεί που τη γνώμη τους κάποιοι την εκφράζουν βρίζοντας έναν λαό. Και με ενόχλησε επίσης και αυτό το "ΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ"».