Για την ευτυχία που νιώθει στα επαγγελματικά της και τους φόβους της μιλά η Δούκισσα Νομικού, ενώ δηλώνει έτοιμη για νέο έρωτα μετά από τον χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη!

Αν και η σέξι ξανθιά επισημαίνει πως βαριέται να την ρωτούν διαρκώς για τα προσωπικά της, δεν διστάζει να παραδεχθεί πως θέλει έναν έρωτα στη ζωή της.

dutchess2.jpg

«Φόβους ναι, έχω πολλούς. Ανασφάλειες όχι. Φοβάμαι να μην πάθουν κάτι οι δικοί μου άνθρωποι, φοβάμαι να μην μείνω μόνη, φοβάμαι την προδοσία, γι' αυτό είμαι πλέον αρκετά καχύποπτη», εξομολογείται η Δούκισσα, ενώ προσθέτει πως το ρίσκο την γοητεύει και κάθε επιλογή έχει ένα ρίσκο που πρέπει να παίρνουμε.

dutchess3.jpg

Αν και δηλώνει τυχερή για την δουλειά της, η σέξι ξανθιά δεν διστάζει να παραδεχθεί πως δεν ήταν όλα ρόδινα: «στην αρχή όλα έμοιαζαν παραμυθένια, όμως όλα τα παραμύθια έχουν κακούς λ��κους και μάγισσες! Βέβαια, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Εμείς με τη συμπεριφορά και τις επιλογές μας μπορούμε να κάνουμε το μεγαλύτερο κακό».

«Πιστεύω πολύ στην τύχη, πιστεύω όμως περισσότερο στον αγώνα που κάνεις για να την πάρεις με το μέρος σου. Νιώθω τυχερή για την κάθε στιγμή που περνάει, για την οικογένειά μου, για τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, για τη δουλειά μου», καταλήγει η ίδια.

dutchess1.jpg