​Ότι η Ευαγγελία Αραβανή έκλαψε όταν της έκανε ερωτική εξομολόγηση παραδέχτηκε ο Ηλίας Βρεττός εξηγώντας: «Η Ευαγγελία είναι ένας πολύ ευαίσθητος και αληθινός άνθρωπος κι όταν εισπράττει αλήθεια, αυτό την αγγίζει. Νομίζω ότι αυτό συνέβη!»

Όσον αφορά στο πότε παντρεύονται, ο τραγουδιστής είπε: «Αν είχα την ημερομηνία του γάμου θα την έδινα. Δεν το βλέπω για φέτος» και πρόσθεσε:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι σε μια πολύ σοβαρή σχέση, ενδεχομένως να είμαι και σε μια σχέση ζωής. Αυτά τα πράγματα δοκιμάζονται καθημερινά και φαίνονται. Είμαι με έναν άνθρωπο που ταιριάζουμε, είμαστε καλά, υπάρχει χημεία, δεν υπάρχει γκρίνια, δεν υπάρχουν αρνητικά πράγματα, υπάρχει ισορροπία, υπάρχει ασφάλεια και αν αυτό το πράγμα είναι να πάει παρακάτω θα το δηλώσουμε, δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε…Θα το πω όταν θα είμαστε έτοιμοι».
5055_VRETOS_ARAVANI_29102013_b2.jpg
Όμως στη�� ίδια ερώτηση απάντησε και η Ευαγγελία Αραβανή σε συνέντευξη της on camera!
«Είναι μια σχέση πάρα πολύ όμορφη και ελπίζουμε να είναι σχέση ζωής. Τώρα, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί μια σχέση. Πάντως, προς το παρόν, ζούμε το τώρα πολύ όμορφα…» είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Και γω είμαι ερωτευμένη μαζί του. Τώρα αν θα φτάσουμε στο γάμο δεν ξέρουμε. Πρόταση δεν έχει γίνει αλλά θέλουμε να έχει μια συνέχεια αυτή η σχέση».
Δείτε την αντίδραση του Ηλία Βρεττού μόλις είδε το βίντεο με την απάντηση της καλής του!